Bekijk onze schilderwerkzaamheden in Pijnacker en omstreken

Iedereen zegt goed werk af te leveren, maar dat zegt natuurlijk nog niet dat het waar is. F & E Schildersbedrijf laat u daarom liever een paar voorbeelden zien van de schilderprojecten die we de afgelopen tijd hebben afgerond. Dan laten we de beoordeling ervan aan u over. Hieronder ziet u de resultaten van ons binnen- en buitenschilderwerk in Pijnacker en omstreken. Heeft u ook een klus waar we u bij kunnen helpen?

Maak een afspraak

Onze schilderprojecten

Laat u inspireren door onze recente projecten in Pijnacker en omstreken! Onderstaande afbeeldingen geven u een voorproefje van ons binnen- en buitenschilderwerk, zodat u niet blind met F & E Schildersbedrijf in zee hoeft te gaan. Ook zin gekregen in een nieuw likje verf voor uw gevel, kozijnen of binnenmuren? Of schakelt u ons liever in voor behangen, houtrotherstel, het plaatsen van sierlijsten of het plaatsen van nieuwe ruiten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact
Icoon telefoon

Schakel F & E Schildersbedrijf in voor schilderwerkzaamheden in regio Pijnacker. Bel 015 - 369 55 33 voor meer informatie!

Contact